Junior Consultant

by | 10 February 2023

Wie zijn wij?

KONA Operational Excellence is een start-up consultancy bureau gespecialiseerd in het ontwerpen, innoveren en verbeteren van operationele processen. KONA Operational Excellence ondersteunt met name organisaties in de maak industrie en logistieke dienstverlening. Met filosofieën zoals Lean en Six Sigma en Industry 4.0 toepassingen stellen we onze klanten doelgericht in staat om te schakelen en processen op de juiste manier te versnellen. We brengen kennis over op de medewerkers, implementeren verbeteracties en dragen bij aan continue procesoptimalisatie.

KONA Operational Excellence is in 2020 gestart vanuit de overtuiging dat wij bedrijven in de maakindustrie en logistiek veerkrachtig en toekomstbestendig kunnen maken met medewerkers die autonoom dagelijks verbeteren. Wij geloven niet in dikke rapporten bestemd voor bureaulade’s. We gaan na goede afstemming met de directie met de medewerkers op de werkvloer aan de slag om verandering te realiseren. Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn:

  • Optimaliseren van de logistiek en creëren van flow in de verbouw en nieuwbouw van een operatie complex van een ziekenhuis.
  • Verbeteren van de veiligheidscultuur van een droge bulk terminal.
  • Ontwerpen van de logistieke processen en creëren van flow bij de uitbreiding van een container terminal.
  • Ontwerpen van de productie- en magazijnlogistiek voor verschillende bestaande en nieuwe locaties van klanten in de industrie en logistieke dienstverlening.
  • Opzetten en implementeren van Lean / continu verbeterprogramma’s bij verschillende klanten.

KONA Operational Excellence staat bekend om het enthousiasme, het optimisme en de aanstekelijke energie die we brengen. We combineren een hands-on en een can-do mentaliteit. We vertalen denken naar doen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega’s die juist in deze groeifase van KONA Operational Excellence deel willen uitmaken van een groep enthousiaste consultants die daadwerkelijk impact willen hebben met hun projecten.

Enter your details below to apply!

and we will get back to you ASAP.